Weekly Photo Challenge: My 2012 in pictures

Årets sista utmaning från WordPress handlar om mig själv…Mitt 2012 i bilder. Att reducera ett helt års händelser till bara 12 bilder är naturligtvis svårt – men också något att lära av. När jag ser på mina bilder såhär efteråt smyger sig en analys över mig…yrkesskada säkert. Men bara en liten. Detta år handlade mycket om Mille och hans sjukdom. 4 månader. Det var oerhört svårt att koncentrera sig på att arbeta och jag ringde eller sms:ade ständigt hem. Hur mådde han? Hundarna är en del av familjen, och den ligger mig närmst om hjärtat.

En annan stor del av året intas av mina elever. Jag är så stolt över dem! Och lycklig att få ha ett sådant arbete där jag kan följa unga människor och se dem växa under en så viktig period av deras liv. Slutligen är det nog resor och upplevelser av andra människor, kulturer och konst som upptar mitt år.

Huvudinnehållet är ungefär detsamma varje år, egentligen. Men fördelningen mellan och händelserna i de tre huvudingredienserna familj, arbete och resor ser säkert annorlunda ut under olika perioder. 2012 har varit ett ganska tungt och arbetsamt år, men det slutade i alla fall gott. Denna utmaning har varit mycket nyttig, och faktum är att jag rekommenderar dig att testa den själv, även om du kanske inte tänker medverka i WordPress.

The last challenge from WordPress this year is My 2012 in pictures. This was not easy – to narrow down a whole year to only 12 pictures. But, I guess it’s a challenge that can teach us something about ourselves and about the way we look at life. Maybe my chosen pictures are not my best liked ones, but they will show what happened in my life 2012.

36 reaktioner på ”Weekly Photo Challenge: My 2012 in pictures

 1. Thanks for following my blog. I’ll try to keep posting things to interest you. Jorg prote inte svanska…(I know how to say it but not write it!) …so I’ll stick to English. Yours is most impressive!

  • It’s OK…I have no problems with English. At least not understanding it.I’m quite impressed by your testing Swedish though. And of course I follow because you already have got what I want…I’m delighted!

 2. Pingback: Weekly Photo Challenge: my 2012 in pictures « What's (in) the picture?

 3. Wonderful vignettes of your experiences over the past twelve months Ann! And Mile getting cured is the perfect happy ending 🙂 Hope the coming year brings you and your family good health and much happiness!

 4. I am so happy to hear you loved NZ> And that Millie is better. I am trying to treat my fur babies as much as possible with natural methods. The vets here are great but much like the doctors they throw pills at you for everything.

 5. Jeg synes at det er en fantastisk rejse du er ude på hvert år. Specielt 2012 må have været en meget interessant oplevelse fordi der er sket så mange forandringer omkring hele verden. Der er jo positive som du har del af og giver videre og så er der de negative som skal læres af. Det er nogle virkelige skønne billeder du har fået dig under årets løb. Billeder som Don Quiote, Mille som blev rask, den svenske designers ”tossede” indfald og især snebilledet – Alle er lige gode og viser også fotografens sjæl. Dette er desværre første gang jeg ser din blog men har tilladt mig at følge den og opleve 2013 sammen med dig hvis det er muligt 😀 Tak for at du viste alle dine skønne billeder og din lille introduktion – Hav en rigtig Godt Nytår 2013.

 6. Vilket härligt år i bilder !
  Jag blir tagen då jag läser om hur sjuk Mille varit och att han nu tack vare
  homeopat medicinen och troligen kärleken till er gjort honom frisk igen.
  Dina gossar är så goa så det finns inte !
  Sista bilden var så fin på din mamma och barnen med hundarna !
  Kram Maria

 7. I didn’t meet you until late in the year so I didn’t know you’d lived in New Zealand. Lovely pictures.
  How is Mille?
  Are those your dogs in the dog show photo? What kind of dogs are they?

  • Oh, we were just visiting for a month. Our daughter was working there. But I never wanted to leave…NZ is the country of my dreams. I want to return some day, and if I was younger I would have moved there. Mille is totally recovered from something the vets could not manage. He could barely eat and had blood and diarrhea for four months. Poor thing lost weight and was only skin and bones. My daughter, however, wanted to try homeopathic medicine for dogs, and cow paunch. We left all his old medicins, cortison and all. And miraculously he recovered and could slowly gain weight and new fur. Now he’s as good as new! But I had a hard time working those months…he is one in the family! The dog show photo primarily shows Mille’s son – Kotten. They are very lookalike and many mistake Totti for his son and the reverse.They are lagotto romagnolos, truffle dogs from Italy.

   • That is so interesting to learn that homeopathic treatment helped Mille recover. Is your daughter a homeopath?
    I’ve never heard of that breed. They are very good looking dogs. Do they both have the nose to search for truffles?

   • They do, indeed! So they can help you find anything if trained. Any mushroom will do, for example. And, they do not shed hair! In the last 5 years they have become increasingly popular in Sweden. My daughter is into natural medicines, but she has a homeopath vet as connection.

   • I asked because my daughter is a Naturopath.

    I like breeds of dog that don’t shed hair. Our MontyCarlo is a short haired dog so he doesn’t shed as much as other dogs but oh boy when I sweep the kitchen floor his hair fills the dust pan.

   • What’s a naturopath? Interesting! Does she deal with animals too? We wrote to our good vet and related what we had given Mille that made him well – so that others might try this when everything else will not work. Maybe someone could have use for it. Sadly enough she never answered, and I was so disappointed. I was only meaning to help, no criticizing at all. But sometimes people don’t see that. Monty Carlo – I will have to look that one up!

   • A Naturopath is someone who has studied homeopathy. She treats humans not dogs but I think her friend who is a vet is studying homeopathy for animals.

 8. Wonderful, wonderful shots… I love your photos. The class trip must have been fun. 😉
  ¸.•*¨*•.♪♫♫♪Happy New Year to You & Yours!.♪♫•*¨*•.¸¸ ♥
  ˜”*°•.˜”*°•.˜”*°•.★★.•°*”˜.•°*”˜.•°*”˜” Have a restful weekend!
  Eliz

Halva verket är läsarens - så, vad säger Du? As the second half is the reader's - I'd love to have Your line!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.