21 reaktioner på ”Macro Monday

  1. An unusual choice of subject and a great shot…….and the Grass is now growing…so the start of mowing the lawns begins again for another summer (though we don’t mow like we used to, letting it grow for longer and at times leaving areas fort the benefit of insects and the broader habitat) 🙂 Though is that heather not grass ?

  2. An unusual choice of subject and a great shot…….and the Grass is now growing…so the start of mowing the lawns begins again for another summer (though we don’t mow like we used to, letting it grow for longer and at times leaving areas fort the benefit of insects and the broader habitat) 🙂

Halva verket är läsarens - så, vad säger Du? As the second half is the reader's - I'd love to have Your line!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.